KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Organizacja

Struktura

Schemat struktury organizacji

Plan lekcji

dla klas znajduje się pod adresem

Dzwonki

Lekcja

Godzina

0

7.25 - 8.10

1

8.15 - 9.00

2

9.10 - 9.55

3

10.05 - 10.50

4

11.00 - 11.45

5

12.05 - 12.50

6

13.00 - 13.45

7

13.55 - 14.40

8

14.50 - 15.35

9

15.45 - 16.30

Sekretariat szkoły

Dzień tygodnia

Godziny otwarcia

poniedziałek

8.00 - 15:00

wtorek

8.00 - 15:00

środa

8.00 - 15:00

czwartek

8.00 - 15:00

piątek

8.00 - 15:00

Biblioteka szkolna

znajduje się na parterze budynku, jest prowadzona przez Aleksandrę Jawis- Polanowską i Katarzynę Swojnóg.

 Dzień tygodnia

Godziny otwarcia

poniedziałek

8.00 - 15:00

wtorek

8.00 - 15:00

środa

8.00 - 15.00

czwartek

8.00 - 15.00

piątek

8.00 - 15.00

Regulamin biblioteki

Pedagog szkolny: Małgorzata Galus.

Pokój pedagoga znajduje się na parterze budynku.

Godziny pracy pedagoga szkolnego:

poniedziałek

8:00 – 13:00

wtorek

9:00 – 14:00

*w dniu zebrań lub konsultacji z rodzicami: dodatkowo 17:00 – 18:30

środa

9:00 – 14:00

czwartek

12:00 – 17:00

piątek

9:00 – 14:00

Dla wygody rodziców proponujemy umówić się z pedagogiem telefonicznie na spotkanie.

Pielęgniarka szkolna: Wanda Owczarek

Gabinet pielęgniarki szkolnej czynny w godz:

poniedziałek

8:00 – 11:30

wtorek

11:30 – 15:10

środa

11:30 – 15:10

czwartek

8:00 – 15:00

piątek

nieczynne

Koła zainteresowań

Lista zajęć pozalekcyjnych, które odbywają się w ciągu roku szkolnego dostępna jest pod adresem

Terminy zajęć dodatkowych mogą jeszcze ulec zmianie. Szczegółowych informacji udzielają nauczyciele prowadzący koła.

Szkoła nie prowadzi

  • świetlicy dla uczniów
  • stołówki szkolnej
Podmiot udostępniający informację:
XXI Liceum Ogónokształcące im. Bolesława Prusa w Łodzi
data: 12-09-2019
wytworzył: Katarzyna Swojnóg
data: 12-09-2019
data: 12-09-2019
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 12-09-2019 - Edycja treści
  • 11-09-2018 - Edycja treści
  • 04-07-2018 - Edycja treści
  • 06-09-2017 - Edycja treści
  • 06-07-2017 - Edycja treści
  • 13-09-2016 - Edycja treści
  • 12-09-2016 - Edycja treści
  • 29-06-2016 - Edycja treści
  • 27-11-2015 - Edycja treści
  • 16-09-2015 - Edycja treści
  • 17-04-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 18-11-2013 - Edycja treści
  • 23-10-2013 - Edycja treści
  • 13-12-2011 - Edycja treści
  • 29-11-2010 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 902