Klauzula informacyjna
KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rada Pedagogiczna

Rada Pedagogiczna XXI LO w roku szk. 2020/2021

Dyrektor

  • mgr Małgorzata Zaradzka-Cisek

Wicedyrektor

  • mgr inż. Dorota Kalinowska

Pedagog szkolny

  • mgr Małgorzata Galus

Język polski:

  • mgr Dariusz Chętkowski
  • mgr Joanna Gałwiaczek
  • mgr Katarzyna Józefczyk
  • mgr Marta Oleksik
  • mgr Ewelina Woźniak-Wrzesińska

Język angielski:

  • mgr Małgorzata Adamus
  • mgr Anna Bator
  • mgr Katarzyna Golec
  • mgr Anna Lodzińska
  • mgr Wojciech Laskowski
  • mgr Izabela Michalak

Język niemiecki:

  • mgr Katarzyna Bednarek
  • mgr Marek Ochocki

Język francuski:

  • mgr Beata Dankowska

Język hiszpański:

  • mgr Agata Chrakowiecka
  • Ruben Astete Altamirano

Muzyka

  • mgr Aleksandra Jawis-Polanowska

Historia / Wos:

  • mgr Krzysztof Bilski
  • mgr Elżbieta Dziubek
  • mgr Magdalena Kopeć
  • mgr Piotr Sowiński

Przedsiębiorczość:

  • mgr Małgorzata Zaradzka-Cisek

Geografia:

  • mgr Piotr Płoszka
  • mgr Maciej Przybylski

Biologia:

  • mgr Adam Kajzer
  • mgr Ilona Majewska
  • mgr Izabela Szukała

Matematyka:

  • mgr Hanna Ejzert
  • mgr Jacek Kowalewski
  • mgr Anita Zając

Fizyka:

  • dr inż. Iwona Przybyszewska-Doroś

Chemia:

  • mgr inż. Dorota Kalinowska
  • mgr Jolanta Leszczyńska
  • mgr inż. Ludwika Kolec-Janiak

Informatyka:

  • mgr Katarzyna Swojnóg

Edukacja dla bezpieczeństwa:

  • mgr Adam Kajzer

Wychowanie fizyczne:

  • mgr Iwona Gajdos
  • mgr Julia Gruszecka
  • mgr Agnieszka Krzynowek
  • mgr Janusz Pieczka
  • mgr Dariusz Socha

Religia/etyka:

  • mgr Dariusz Chętkowski
  • mgr Ewa Rosiak
  • ks. Andrzej Skawiński
  • mgr Damian Szostak

Biblioteka:

  • mgr Aleksandra Andrzejewska
  • mgr Aleksandra Jawis-Polanowska
  • mgr Katarzyna Swojnóg
Podmiot udostępniający informację:
XXI Liceum Ogónokształcące im. Bolesława Prusa w Łodzi
data: 13-10-2020
wytworzył: Katarzyna Swojnóg
data: 13-10-2020
data: 13-10-2020
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 13-10-2020 - Edycja treści
  • 12-09-2019 - Edycja treści
  • 06-09-2017 - Edycja treści
  • 13-09-2016 - Edycja treści
  • 16-09-2015 - Edycja treści
  • 17-04-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 06-12-2013 - Edycja treści
  • 26-11-2013 - Edycja treści
  • 23-10-2013 - Edycja treści
  • 11-10-2012 - Edycja treści
  • 13-12-2011 - Edycja treści
  • 01-12-2010 - Edycja treści
  • 11-09-2018 - Utworzenie treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 2648