KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rada Pedagogiczna

Rada Pedagogiczna XXI LO w r.sz. 2019/2020

Dyrektor

mgr Małgorzata Zaradzka-Cisek

Wicedyrektor

mgr inż. Dorota Kalinowska

Pedagog szkolny

mgr Małgorzata Galus

Język polski:

mgr Anna Ciołek

mgr Dariusz Chętkowski

mgr Katarzyna Józefczyk

mgr Marta Oleksik

mgr Ewelina Woźniak-Wrzesińska

Język angielski:

mgr Małgorzata Adamus

mgr Anna Bator

mgr Katarzyna Golec

mgr Agnieszka Kawczyńska-Seider

mgr Anna Lodzińska

mgr Wojciech Laskowski

Język niemiecki:

mgr Katarzyna Bednarek

mgr Marek Ochocki

Język francuski:

mgr Beata Dankowska

Język hiszpański:

mgr Agata Chrakowiecka

Wiedza o kulturze/Muzyka

mgr Ewelina Woźniak-Wrzesińska

mgr Aleksandra Jawis-Polanowska

Historia / Wos:

mgr Barbara Baranowska

mgr Krzysztof Bilski

mgr Elżbieta Dziubek

mgr Piotr Sowiński

Przedsiębiorczość:

mgr Małgorzata Zaradzka-Cisek

mgr Urszula Olejniczak

Geografia:

mgr Michał Jasnosz

mgr Maciej Przybylski

mgr Joanna Tomczak-Lewy

Biologia:

mgr Ilona Majewska

mgr Urszula Olejniczak

mgr Adam Kajzer

Matematyka:

mgr Katarzyna Bliźniuk

mgr Hanna Ejzert

mgr Jacek Kowalewski

mgr Patrycja Rychlewicz

mgr Anita Zając

Fizyka:

dr inż. Iwona Przybyszewska-Doroś

Chemia:

mgr inż. Dorota Kalinowska

mgr Jolanta Leszczyńska

mgr Ludwika Kolec-Janiak

Informatyka:

mgr Katarzyna Swojnóg

mgr Marek Ochocki

Edukacja dla bezpieczeństwa:

mgr Adam Kajzer

Wychowanie fizyczne:

mgr Iwona Gajdos

mgr Julia Gruszecka

mgr Agnieszka Krzynowek

mgr Janusz Pieczka

mgr Dariusz Socha

Religia/etyka:

ks. Andrzej Łamasz

mgr Dariusz Chętkowski

mgr Damian Szostak

Biblioteka:

mgr Aleksandra Jawis-Polanowska

mgr Katarzyna Swojnóg


Regulamin Rady Pedagogicznej

Podmiot udostępniający informację:
XXI Liceum Ogónokształcące im. Bolesława Prusa w Łodzi
data: 12-09-2019
wytworzył: Katarzyna Swojnóg
data: 12-09-2019
data: 12-09-2019
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 12-09-2019 - Edycja treści
  • 06-09-2017 - Edycja treści
  • 13-09-2016 - Edycja treści
  • 16-09-2015 - Edycja treści
  • 17-04-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 06-12-2013 - Edycja treści
  • 26-11-2013 - Edycja treści
  • 23-10-2013 - Edycja treści
  • 11-10-2012 - Edycja treści
  • 13-12-2011 - Edycja treści
  • 01-12-2010 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 1810